Kompatibilní verze
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 2 uova
- 200 g di farina di lenticchie + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo di broccoli e salsiccia
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di vino bianco
- 300 g di cimette di broccolo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Tubettoni piselli e funghi
40 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Lasagne all'amatriciana
2h
Panna ai funghi (senza lattosio)
20min
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35 min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h