Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 6 EL Olivenöl
- 60 g Speckwürfel
- 200 g Berglinsen, getrocknet
- 400 g Rotwein
- 2 Lorbeerblätter
- Butterschmalz zum Braten
- 6 Salsiccia (à ca. 100 g)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3814 kJ / 911 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 63 g
Alternativní recepty
Dreierlei Linsensüppchen
50 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 Min
Fencheleintopf
35 Min
Weiße Bohnen mit Salbei
14óra
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1 Std. 10 Min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Wirsingsuppe
35 Min