Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quiche
- 440 g di farina tipo 00
- 280 g di burro freddo a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 2 tuorli
- 100 g di acqua
Ripieno
- 300 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di cipolla a pezzi
- 600 g di patate novelle cotte e a fette (1 cm)
- 8 uova
- 200 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1083.2 kJ / 258.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata patate dolci e peperoni
2 Std. 10 Min
Torta salata piselli e primo sale
2hod. 15min
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Torta salata tricolore
1h 20min
Scarpaccia
1h
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta Palpiton
1h 30min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min