Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

3.8 11 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
4 portions

Suroviny

Chickpea tofu
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 - 2 tbsp
  • chickpea (besan) flour
    150 g
  • salt
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • filtered water
    370 g
Spicy dipping sauce
  • garlic clove
    1
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • Sriracha® sauce
    65 g
  • lime juice
    30 g
  • filtered water
    1 tbsp
  • pure maple syrup
    20 g
  • spring onion/shallot cut into thin slices, to serve
    1
  • sesame seeds to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 300.4 kcal / 1261.8 kJ
Protein 8.9 g
Tuk 16.8 g
Sacharidy 25.6 g
Vláknina 5.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...