Zařízení & příslušenství
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8.9 g
Kalorie
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Tuk
16.8 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
25.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tempeh bolognaise
30min.
Vegan carrot cake with orange frosting
2hod. 5min.
Vegan parmesan shards
3hod. 55min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Breakfast sausages
1hod. 5min.
Tofu scramble
25min.
Chilli con tempeh
20min.
Vegan tiramisu
3hod. 20min.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min.
Pulled BBQ jackfruit
25min.