Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

3.8 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions

Suroviny

Chickpea tofu
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 - 2 tbsp
  • chickpea (besan) flour
    150 g
  • salt
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • filtered water
    370 g
Spicy dipping sauce
  • garlic clove
    1
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • Sriracha sauce
    65 g
  • lime juice
    30 g
  • filtered water
    1 tbsp
  • pure maple syrup
    20 g
  • spring onion/shallot cut into thin slices, to serve
    1
  • sesame seeds to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.9 g
Kalorie 1261.8 kJ / 300.4 kcal
Tuk 16.8 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 25.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...