Prawn salad with horseradish cream

Prawn salad with horseradish cream

4.0 3 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
8 portions

Suroviny

Potatoes
  • water
    700 g
  • kipfler potatoes (small), cut into halves
    500 g
  • large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact
    24
  • salt to season
  • sherry vinegar
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 ½ tbsp
  • eschalots cut into fine dice
    40 g
Sweet pickled cucumbers
  • Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
    150 g
  • raw sugar
    50 g
  • white wine vinegar
    50 g
  • water
    100 g
Horseradish cream
  • thickened cream
    80 g
  • horseradish (see Tips)
    50 g
  • crème fraîche
    60 g
  • ground white pepper
    ½ tsp
  • salt to taste
Assembly
  • pink peppercorns (optional)
    1 tbsp
  • baby radishes cut into quarters
    ½ bunch
  • fresh chervil
    5 sprigs
  • salmon caviar (optional)
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 452.7 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 746.5 kJ / 177.8 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 15.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...