Prawn salad with horseradish cream
TM6 TM5 TM31

Prawn salad with horseradish cream

4.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Potatoes

  • 700 g water
  • 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
  • 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
  • salt, to season
  • 1 tbsp sherry vinegar
  • 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
  • 40 g eschalots, cut into fine dice

Sweet pickled cucumbers

  • 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
  • 50 g raw sugar
  • 50 g white wine vinegar
  • 100 g water

Horseradish cream

  • 80 g thickened cream
  • 50 g horseradish (see Tips)
  • 60 g crème fraîche
  • ½ tsp ground white pepper
  • salt, to taste

Assembly

  • 1 tbsp pink peppercorns (optional)
  • ½ bunch baby radishes, cut into quarters
  • 5 sprigs fresh chervil
  • 50 g salmon caviar (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
746.5 kJ / 177.8 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
15.6 g
Tuk
8.8 g
Nasycený tuk
3.5 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
452.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty