Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 452.7 mg
Alternativní recepty
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3ωρ. 35 λεπτ.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Broad bean bruschetta
30 min