Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 813.1 mg
Alternativní recepty
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Ratatouille
40 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Tiraccino
1h 5min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min