Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 813.1 mg
Alternativní recepty
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Quinoa tabouli
12u. 40min
Rainbow bowl
1h 20min
Asparagus risotto
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Tuna empanadas
2h
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min