Zařízení & příslušenství
Kale, sprouts and red cabbage salad
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 35min.
4 portions
Suroviny
Smoky tempeh
-
tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
smoked paprika½ tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
-
onion powder¼ tsp
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
canned chickpeas drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers15 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
filtered water20 g
Salad
-
kale finely shredded40 g
-
red cabbage½
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves140 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20.6 g
Kalorie
2081.4 kJ /
495.6 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
10.2 g
Sacharidy
18.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed Chinese greens
30 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Fresh fennel salad
10 min
Miso coleslaw
20 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min