
Zařízení & příslušenství
Kale, sprouts and red cabbage salad
Příprava 15min
Celkový 4hod. 35min
4 portions
Suroviny
Smoky tempeh
-
tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
smoked paprika½ tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
-
onion powder¼ tsp
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
canned chickpeas drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers15 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
filtered water20 g
Salad
-
kale finely shredded40 g
-
red cabbage½
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves140 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
495.6 kcal /
2081.4 kJ
Protein
20.6 g
Tuk
36.1 g
Sacharidy
18.4 g
Vláknina
10.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant to Plate
120 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland