Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de solomillo de atún fresco (calidad sushi, en un trozo, previamente congelado y descongelado)
- 10 g de jengibre fresco
- 50 g de salsa de soja
- 40 g de vinagre de arroz
- 20 g de salsa de ostras
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 20 g de zumo de limón recién exprimido
-
2
pellizcos de ito togarashi
nebo 2 pellizcos de pimienta molida - 1 cucharada de semillas de sésamo blanco
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- 1 tomate
- ½ aguacate en dados
- ½ pepino sin semillas, en juliana
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poke bol de salmón y mango
40 Min
Poke de quinoa con salmón
45 Min
Ceviche de salmón
10 Min
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 Min
Rollitos de pepino rellenos de tartar de salmón con maíz dulce
20 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 Std. 20 Min
Tartar thai de salmón
45 Min
Ceviche de pulpo
10 Min
Pad thai de langostinos
30 Min