Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 100 g de aceite de oliva
- 30 g de queso parmesano
- 2 dientes de ajo
- 10 - 12 hojas de albahaca fresca
Sopa
- 30 g de cebolleta
- 3 dientes de ajo
- 20 g de bulbo de hinojo
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate maduro en dados (2 cm)
- 100 g de zanahoria en dados (2 cm)
- 100 g de calabacín con piel, en dados (2 cm)
- 100 g de guisantes (frescos o congelados)
- 100 g de judías verdes frescas en trozos (2-3 cm)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 75 g de fideos de fideuá
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min
Sopa con tropezones versátil
50min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa minestrone
35min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa de apio con patata
35min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50min
Sopa minestrone con pasta
45 min