Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache à la liqueur
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de beurre doux
- 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto
L'enrobage chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat de Montélimar
3h 30min
Sucre glace
5 Min
Oeufs de pâques en chocolat
13h
Choco-nougat
3ωρ.
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Sucre vanillé
72h
Pâte feuilletée express
2 Std.
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 Std. 30 Min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3ωρ.
Biscuits fourrés à l'orange
2 Std. 30 Min
Calissons d'Aix
24h
Palets bretons
2 Std.