Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 640 g atum fresco cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só o sumo
- 300 g água
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g feijão-verde redondo
- 250 g tomate-cereja cortado ao meio
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- 1 c. sopa de folhas de manjericão picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 872.7 kJ / 208.6 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 700.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40min
Salada de grão e bacalhau
1u.
Salada de massa de verão
30min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35min
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1u.
Sopa de beldroegas
40min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min