Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g tomate cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 latas de sardinha em tomate
- 2 latas de mexilhão em escabeche picante
- 50 g vinho branco
- 50 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 150 g pimento vermelho cortado em cubos pequenos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2412.2 kJ / 576.5 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1657.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chouriço, massa e feijão
40min
Caril de feijão-preto
35min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Fideuá vegetariana de curgete espiralizada - TM5
Žádné hodnocení
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1 Std. 30 Min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Frango com caril
30 Min
Empadão da consoada
1h
Feijoada à marinheiro
1h
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min