Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g tomate cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 latas de sardinha em tomate
- 2 latas de mexilhão em escabeche picante
- 50 g vinho branco
- 50 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 150 g pimento vermelho cortado em cubos pequenos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2412.2 kJ / 576.5 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Sacharidy
- 35.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1657.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de arroz com atum
35min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Risoto de espinafres e fiambre
Keine Bewertungen
Salada arco-íris vegan - TM6
25 Min
Rechina
Keine Bewertungen
Fricassé de polvo
55 min
Almofadinhas de soja e caril
1 Std. 10 Min
Lambaça
Keine Bewertungen
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Sopa de chouriço, massa e feijão
40min
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35min