Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 70 g azeite
- 1 dente de alho
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g salsa, só as folhas
- 5 g manjericão, só as folhas
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
Salada
- 1200 g água
- 1 fio de azeite
-
800
g postas de bacalhau demolhado
nebo 800 g bacalhau demolhado e desfiado - 250 g massa tipo pevide
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada de atum fresco
40min
Linguine com salmão, queijo-creme e lima
50min
Esparguete de açafrão com peixe
50min
Chá de gengibre
10 Min
Manteiga de pera, baunilha e gengibre
1 Std. 20 Min
Polvo com creme de curgete
1h 5min
Linguine com camarão e couve
40min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Lulas com cuscuz e espinafres
50min
Empadão de feijão-branco com atum
40min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35min