Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ temperar
- 350 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 3 - 4 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 50 g queijo parmesão
- 500 g queijo ricota
- 1 ovo
- 500 g batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)
- 20 g pão ralado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 301.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Cuscuz com legumes à valenciana
Žádné hodnocení
Tikka masala de couve-flor
30 min
Strudel de legumes
50min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1h
Empadão vegetariano
1h 40min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 min
Gratinado de batata e aipo
1h 10min
Penne com legumes no forno
1h 5min
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Massa gratinada com couve-de-bruxelas e bacon
50min