Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ temperar
- 350 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 3 - 4 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 50 g queijo parmesão
- 500 g queijo ricota
- 1 ovo
- 500 g batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)
- 20 g pão ralado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 301.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40 Min
Soja à Florentina
50 Min
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Alho-francês à Brás
45 Min
Gratinado de legumes e queijo
45 Min
Pudim de massa e legumes
1 Std. 10 Min
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min
Feijão com legumes no forno
30 Min
Almôndegas de grão com molho de tomate picante
45 Min
Fettucine de limão e lentilhas
40 Min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min