Kompatibilní verze
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'émulsion verte
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre de Timut fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 g d'agar-agar (2 sachets)
- 80 g de tétragone cornue
La garniture et le dressage
- 24 fleurs comestibles (violettes, sauge ananas, acacia)
- 8 petites feuilles de tétragone cornue
- 8 feuilles de cerfeuil frais, prélevées en sommités
- 12 petites feuilles de cresson frais, type cresson alénois, prélevées en sommités
- 8 petites feuilles de blettes
- 4 olives kalamata dénoyautées
- ½ citron confit
- 8 asperges vertes (les têtes seulement)
- 4 c. à café d'huile d'olive
- 20 g de cacahuètes, grillées et salées, préalablement moulues
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 407 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
40min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Œufs Bénédicte
45min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Sauce chimichurri
5 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min