Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de filets de daurade grise, sans peau ni arêtes
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 2 citrons verts non traités
- 1 piment rouge frais thaï, épépiné
- 2 cm de gingembre frais, pelé et coupé en quatre
-
12
feuilles de basilic thaï frais
nebo 12 feuilles de feuilles de coriandre fraîche - 4 brins de ciboulette fraîche, en tronçons
- 50 d'huile d'olive
- 70 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1416 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de thon rouge
1 godz. 15 min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40min
Poulet aux noix de cajou et basilic thaï
45 min
Tartare de bar
10min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5 min
Curry vert de cabillaud
50min
Ceviche de dorade
10min