
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de filets de daurade grise, sans peau ni arêtes
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 2 citrons verts non traités
- 1 piment rouge frais thaï, épépiné
- 2 cm de gingembre frais pelé et coupé en quatre
-
12
feuilles de basilic thaï frais
nebo 12 feuilles de feuilles de coriandre fraîche - 4 brins de ciboulette fraîche en tronçons
- 50 d'huile d'olive
- 70 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 337 kcal / 1416 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tartare de thon rouge
1hod. 15min
Salade thaïe aux crevettes
1hod. 25min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Tartare de bar
10min
Curry de crevettes à la citronnelle
35min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1hod. 5min
Curry vert de cabillaud
50min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min