Kompatibilní verze
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a metà
- 80 g di mandorle pelate
- 30 g di burro
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di verza
35min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Carote tiepide alla salvia
35min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1u.
Catalogna con olive e capperi
50min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1u.