Kompatibilní verze
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a metà
- 80 g di mandorle pelate
- 30 g di burro
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Carote tiepide alla salvia
35min
Contorno di verza
35min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Fagiolini in gremolada
30 min
Radicchio in saor
3h 45 min
Spinaci al burro
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 godz.