Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 80 g di cipolla bianca a metà
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 400 g di cavolo cappuccio bianco, a listarelle
- 200 g di patata a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di fagioli bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Vellutata di cavolfiore
50 min.
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min
Zuppa di bietole
35 Min
Zuppa del nord
1u. 10min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1u. 5min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min.
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1u. 10min