Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0,5 cm)
- 50 g di foglie di sedano, lavate ed asciugate
- 250 g di lenticchie secche
- 3 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 1 dado per brodo vegetale
- 1000 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
nebo 200 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati bene - ½ cucchiaino di sale (volitelně)
- 160 g di riso per minestre (cottura 16 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestrone di lenticchie e patate
45min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1sa 10 dk
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di piselli spezzati
1h
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di piselli secchi
1sa 25 dk