Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0,5 cm)
- 50 g di foglie di sedano, lavate ed asciugate
- 250 g di lenticchie secche
- 3 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 1 dado per brodo vegetale
- 1000 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
nebo 200 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati bene - ½ cucchiaino di sale (volitelně)
- 160 g di riso per minestre (cottura 16 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 godz. 10 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 godz. 10 min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h