Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di robiola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2066.6 kJ / 493.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 69.1 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Riso, verze e luganega
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min