Risotto al cappuccio viola e robiola

Risotto al cappuccio viola e robiola

4.6 185 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di robiola

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.1 g
Kalorie 2066.6 kJ / 493.7 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 69.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...