Risotto al cappuccio viola e robiola

Risotto al cappuccio viola e robiola

4.6 172 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle
    150 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di robiola
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 493.7 kcal / 2066.6 kJ
Protein 14.1 g
Tuk 18.6 g
Sacharidy 69.1 g
Vláknina 2.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...