Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de mirin
- 12 huîtres creuses, non ouvertes
- 5 g de gingembre frais
- 80 g d'oignons nouveaux
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 150 g de radis noir, taillé en julienne
- 1 tige de citronnelle fraîche, finement ciselée
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 763 kJ / 181 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Nage de saint-jacques
1h 20 min
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1 godz. 10 min
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 Min
Lotte à l'andouille
1h 20 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40 min
Bourride
1 Std.
Calamar à la piperade
35 Min
Joues de porc au cidre
1h 45 min