Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de mirin
- 12 huîtres creuses, non ouvertes
- 5 g de gingembre frais
- 80 g d'oignons nouveaux
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 150 g de radis noir, taillé en julienne
- 1 tige de citronnelle fraîche, finement ciselée
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 763 kJ / 181 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min.
Soufflé au sabre
1 Std.
Pressé de raie
14 Std.
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Sardines à la corsica
50 Min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 Min
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1 Std. 40 Min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min