Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g hortelã-pimenta, só as folhas
- 25 g sumo de limão (½ unid aprox.)
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 80 g chalota
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 500 g tomate cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g água
- 200 g pêssego cortado em pedaços
- 150 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 648.7 kJ / 155 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 407.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
40 min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Sopa fria de pepino
4h
Sopa fria de pêssego e cenoura
1 godz. 45 min
Creme de cogumelos
45 min
Creme de cogumelos
30 min
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 min
Sopa de abacate e bacon
1h
Creme de espargos com parmesão
30 min
Vichyssoise de espargos
40 min