Salada de espargos e lentilhas

Salada de espargos e lentilhas

4.8 30 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 doses

Suroviny

  • lentilhas verdes
    250 g
  • azeite
    100 g
  • cebola
    50 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    40 g
  • dentes de alho
    2
  • vinagre de vinho tinto
    10 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • água mais q.b. p/ demolhar
    800 g
  • ovos
    4
  • espargos verdes arranjados
    200 g
  • avelã torrada partida grosseiramente
    50 g
  • hortelã só as folhas
    2 pés de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 632.8 mg
Protein 16.2 g
Kalorie 1683.4 kJ / 402.3 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sacharidy 24.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...