
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g lentilhas verdes
- 100 g azeite
- 50 g cebola
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 2 dentes de alho
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água mais q.b. p/ demolhar
- 4 ovos
- 200 g espargos verdes arranjados
- 50 g avelã torrada partida grosseiramente
- 2 pés de hortelã só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 402.3 kcal / 1683.4 kJ
- Protein
- 16.2 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 632.8 mg
Alternativní recepty
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30min
Cuscuz de couve-flor com tofu
8hod.
Salada de três leguminosas
35min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1hod.
Salada fresca de arroz integral
1hod.
Pimentos recheados com arroz integral
1hod. 45min
Lentilhas com salmão em lascas
35min
Salada de quinoa com tofu
55min
Cevada com ratatouille
40min
Salada de quinoa colorida
50min
Assado de lentilhas
2hod. 25min
Salada de quinoa com feijão-preto
20min