Kompatibilní verze
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 beringelas grandes
- Sal grosso q.b.
- 100 g caju
- 5 dentes de alho
- 150 g espinafres
- 100 g bebida de amêndoa s/ açúcar
- 2 c. sopa de sumo de limão
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 15 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate cortado em cubos
- ½ c. chá de mel
- 1 c. chá de orégãos
- 6 folhas de manjericão, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 lombos de salmão
- 100 g amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beringela recheada com atum
1 Std.
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 min
Quesadillas de peru e abacate
2u. 20min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2h
Cogumelos recheados com quinoa
1 Std.
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1h 30min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 min
Linguini de curgete com salmão fumado e pesto
20min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 min
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 min