Kompatibilní verze
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 beringelas grandes
- Sal grosso q.b.
- 100 g caju
- 5 dentes de alho
- 150 g espinafres
- 100 g bebida de amêndoa s/ açúcar
- 2 c. sopa de sumo de limão
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 15 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate cortado em cubos
- ½ c. chá de mel
- 1 c. chá de orégãos
- 6 folhas de manjericão, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 lombos de salmão
- 100 g amêndoa laminada
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1 Std. 30 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1 Std. 30 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Rolinhos de frango com curgete no forno
1 Std.
Salada de arroz com frango e pesto de hortelã
8 Std.
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 Min
Batata-doce recheada com salmão
35min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Piza rápida de figo e presunto
50 Min
Tarte de cogumelos e castanhas
1 Std. 25 Min