Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 200 g espumante
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 100 g chouriço s/ pele cortado em tiras
- 250 g tomate em pedaços
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de sementes de funcho
- Água q.b. p/ cozer
- 300 g massa tipo pevide
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2113.3 kJ / 505.1 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 892.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada de tamboril e camarão
30min
Arroz tipo paella
45 min
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2sa 55 dk
Arroz de polvo com amêijoas
3 Std. 20 Min
Mexilhões com molho picante
45 min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 min
Sopa de miso com galinha e massa
35min
Chocos com tinta
Žádné hodnocení
Trutas recheadas à moda de Bragança
Žádné hodnocení
Risoto de caipirinha e vieiras
35min
Mexilhões com molho de vinho branco
45 min
Caril de camarão
1h 20 min