Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 400 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm aprox.)
- 30 g manteiga
- 20 g azeite
- 100 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 700 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 8 fatias de baguete (1 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 948 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
45 min
Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
30 min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de curgete com cebolinho
40 min
Sopa de tomate e beringela
35min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 min
Creme de abóbora e camarão
55min
Sopa cremosa de ervilhas
40 min
Sopa marroquina de cenoura
40 min