
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a striscioline
- 100 g di peperone rosso pulito e a striscioline
- 100 g di carota pelata e a striscioline
- 1 spicchio di aglio in camicia, schiacciato
- 500 g di calamari freschi puliti
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 6 grani di pepe nero
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di brodo di pesce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 226 kcal / 945 kJ
- Protein
- 18.38 g
- Tuk
- 14.15 g
- Sacharidy
- 6.27 g
- Vláknina
- 1.56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Calamari alla napoletana
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppioline e gamberi gratinati
1hod. 10min
Calamari cipolle e patate
50min
Polpo in rosso
35min
Seppioline al vino bianco
25min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min