Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 442.2 mg
Alternativní recepty
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 Std. 10 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Sformatini patate e porri
55 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Crocchette di zucca e taleggio
1 godz. 15 min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 godz. 15 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min