
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla dorata in quarti
-
4
filetti di acciuga sotto sale dissalati
nebo 4 filetti di acciuga sott'olio - 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 220 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 120 g di pasta all'uovo secca, tipo maltagliati
- 220 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 1 pizzico di timo secco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 300 kcal / 1255 kJ
- Protein
- 14.4 g
- Tuk
- 9.6 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Vláknina
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli
40min
Zuppa di ceci e castagne
1hod. 20min
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1hod.
Pasta e fagioli
50min
Minestra di riso e ceci
30min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Zuppa di castagne
1hod.
Zuppa di farro e fagioli
1hod.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min