Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla dorata in quarti
-
4
filetti di acciuga sotto sale, dissalati
nebo 4 filetti di acciuga sott'olio - 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 220 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 120 g di pasta all'uovo secca, tipo maltagliati
- 220 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 1 pizzico di timo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di riso e ceci
30min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Minestra di cereali e ceci
45min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e fagioli
40min
Pasta e fagioli
50min
Zuppa imperiale
1h
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta
35min