Anello di polenta con sugo ai funghi e speck

Anello di polenta con sugo ai funghi e speck

4.8 77 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Sugo ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 scalogno
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di funghi surgelati decongelati e asciugati
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 50 g di speck a listarelle
Anello di polenta
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di farina di mais bramata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.1 g
Kalorie 1821 kJ / 435 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 55.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...