Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi surgelati, decongelati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di speck a listarelle
Anello di polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Trippa alla romana
2 godz.
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30 min
Vellutata di verdure e ortiche con granola aromatica
1h 15min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30 min
Pollo con gremolada di agrumi e purè di patate e topinambur (Bimy Friend)
1h
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min