
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi surgelati decongelati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di speck a listarelle
Anello di polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 435 kcal / 1821 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45min
Brodetto romagnolo
50min
Minestra di vongole con maltagliati
1hod. 30min
Bucatini con le canocchie
35min
Polenta con funghi e salsiccia
1hod. 30min
Minestra imperiale tricolore
1hod. 30min
Ditalini polpo e cozze
1hod. 10min
Zuppa di mare con patate
55min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Marmitako di polpo
50min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2hod. 5min
Lumachine in rosso
1hod. 40min