Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 15 g di pane
- 1 tuorlo
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 180 g di carne trita mista
- 10 g di pinoli (volitelně)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
Salsa spagnola
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (volitelně)
- 30 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1931 kJ / 462 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50 min
Medaglioni di carne con patate
45 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10min
Maiale in agrodolce
45 Min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Pollo agrodolce con riso
40min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Gulash tirolese
1h 30min