Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso di accompagnamento
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di riso
Seppie
- 4 spicchi di aglio
- 300 g di cipolla in quarti
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodori
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di seppie, pulite e a pezzi
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
nebo 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari in umido
55 min
Polpo in rosso
35 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45 min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Anelli di totano in umido
30 min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45 min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min