Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 limoni, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 400 g di petto di pollo a listarelle
- 4 carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di agretti, puliti
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 Min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2 Std.
Verdure al vapore
20min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1h
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min