Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 limoni, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 400 g di petto di pollo a listarelle
- 4 carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di agretti, puliti
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 menit
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1j
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1j
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 menit
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10 min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min