Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 2 limoni, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 400 g di petto di pollo a listarelle
- 4 carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di agretti, puliti
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 godz.
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 godz.
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 godz.
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Pollo speziato al limone
40 min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min
Tiella di verdure a vapore
1 Std. 20 Min