Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di avocado
- 1 lime, preferibilmente biologico
- 200 g di polpa di avocado a pezzi
- 1 pizzico di sale
Salmone
- 1450 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1449.5 kJ / 346.2 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 72.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min