Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frittata
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 50 g di robiola
- 4 uova
- ½ cucchiaino di sale
Zuppa
- 30 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 80 g di carota a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate a dadini (1-2 cm)
- 100 g di piselli surgelati
- 150 g di orzo perlato sciacquato (cottura 10-12 minuti)
- 1200 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 100 g di ceci lessati ben scolati
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2581 kJ / 617 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 35.9 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 Min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 Min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 Min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Crema di verdure e polpette di tacchino (TM6)
1h
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 Min