Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di cetriolini sott'aceto
- 1 spicchio di aglio a metà
- 500 g di acqua
- 1 cipolla in quarti
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di filetti di platessa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1小时
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Scampi in salsa piccante
30min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Purè di patate e chorizo
50min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min