
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di cetriolini sott'aceto
- 1 spicchio di aglio a metà
- 500 g di acqua
- 1 cipolla in quarti
- 1 carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di filetti di platessa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 100 kcal / 418 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 6.6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Sogliola gratinata e mele
40min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Burger di seppie
25min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1hod. 30min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min