Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di cetriolini sott'aceto
- 1 spicchio di aglio a metà
- 500 g di acqua
- 1 cipolla in quarti
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di filetti di platessa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Cozze su crema di zucchine
40 Min
Burger di seppie
25min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35 Min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Crackers integrali con crema di avocado
3h