Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 godz.
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 godz.
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 godz. 30 min