Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Zucchine alla menta
30min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Fagioli in agrodolce
35min
Insalata di cicerchie, ravanelli e vinaigrette alla senape
40min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45min
Finocchi ripieni
1h
Pesce persico ai carciofi
30min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min