Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola, a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Carciofi stufati
30 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Contorno di verza
35min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min