
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 200 g di cavolo nero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 1 limone la scorza grattugiata
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
- 150 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- 4 filetti di branzino (circa 90 g cad.)
- 50 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a listarelle (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 471 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Polenta bianca con carciofi
1 Std. 30 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Carciofi stufati
30 Min