Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1814 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Polenta aux olives
45min
Risotto au vin rouge
45min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta aux olives et tomates confites
45min