Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1814 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta au gorgonzola
25 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto de sarrasin aux champignons
1 Std. 15 Min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min