
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 434 kcal / 1814 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 43 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1hod. 10min
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux olives
45min
Panisses marseillaises
3hod.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Veau bolognaise et polenta
35min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1hod.
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min