札幌湯咖哩鍋

札幌湯咖哩鍋

4.5 13 rating
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 南瓜 切片(約0.5公分)
    200 克
  • 新鮮四季豆 切段(約3公分)
    100 克
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 去骨雞腿排 切塊(約2公分)
    400 克
  • ¾ 茶匙
  • 咖哩粉
    4 大匙
  • 原味優格
    4 大匙
  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 高湯
    600 克
  • 黑糖
    1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    120 克
  • 日式醬油
    ½ 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.2 g
Kalorie 1442.5 kJ / 347 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 9.5 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...