Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Bestreichen
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 6 Stängel Estragon, abgezupft
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Zuckerschoten, in Stücken (1 cm)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 120 g Weißwein
- 400 g Nudeln, kurz (z.B. Casarecce)
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2951 kJ / 705 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Kerala Fisch Curry
30 min
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1 godz.
Curryhuhn
2h 40min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 godz. 20 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 godz.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 godz.
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min