Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Lammrückenfilet, in 4 gleichgroßen Stücken
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Sesam, ungeschält
- ½ TL Meersalz, grob
- ¼ TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Sumach
- 30 g Mandeln
- 30 g Datteln, entsteint, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Wildreismischung
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Babyspinat
- 200 g Cherry-Tomaten
- 3 EL Olivenöl
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 720 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20 min.
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 godz.
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Pappardelle mit Lammragout
1 godz.
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 Min