Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 1100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz und etwas mehr
- 270 g Polenta-Grieß (Maisgrieß)
- Salz
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 3 - 4 Tomaten (ca. 400 g), in dünnen Scheiben
- Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Gouda, in Stücken
- 150 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2729 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Pikante Sterzschnitten
55min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15 min
Polenta-Pizza
1h 10min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 godz. 5 min
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h