Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 1100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz und etwas mehr
- 270 g Polenta-Grieß (Maisgrieß)
- Salz
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 3 - 4 Tomaten (ca. 400 g), in dünnen Scheiben
- Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Gouda, in Stücken
- 150 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2729 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1 godz.
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 Min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 Std. 5 Min
Quinoa-Giersch-Gratin
1 godz.
Polenta mit Gemüse
1 godz. 30 min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 godz.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Hirseauflauf
1 Std. 10 Min