Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 2 TL Salz
- 100 g Dinkel
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 120 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 250 g Mehl (siehe Tipp)
- 80 g Hartweizengrieß
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 godz. 30 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Käsespätzle
1h 10min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 godz. 10 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Kas-Press-Knödel
45 min