Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 2 TL Salz
- 100 g Dinkel
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 120 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 250 g Mehl (siehe Tipp)
- 80 g Hartweizengrieß
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Grießnockerl
30min
Kas-Press-Knödel
45 min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Kartoffelschmarrn
45 min
Brotknöpfle mit Salat
1 godz.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1 godz.
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30 min