
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 2 TL Salz
- 100 g Dinkel
- 100 g Bergkäse in Stücken
- 100 g Emmentaler in Stücken
- 120 g Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
- 250 g Mehl (siehe Tipp)
- 80 g Hartweizengrieß
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 646 kcal / 2707 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1hod. 15min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2hod. 35min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1hod. 15min
Käsespätzle
1hod. 10min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1hod. 30min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1hod.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2hod. 30min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2hod. 10min
Kas-Press-Knödel
45min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1hod. 40min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1hod. 30min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min