Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g getrocknete Paradeiser, in Öl, abgetropft
- 50 g Öl von den Paradeisern
- 20 g Paradeismark
- 30 g Wasser
- ¼ - ½ TL Oregano, getrocknet
-
¼ - ½
TL Basilikum, getrocknet
nebo 1 EL Basilikum, frisch - Salz zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 68 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Kürbishummus
1h
Kidneybohnenaufstrich
1h 10min
Linsenaufstrich
30min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Grünkernaufstrich
20 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Rote-Rüben-Dip
15min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 Min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1 Std. 20 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min