Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- poivre moulu
- 4 tranches de pain de campagne, coupées en morceaux
- 200 g de fromage à pâte pressée, type vieux salers, coupé en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45 min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1 godz.
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Soupe à l'oignon
50min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Gratinée aux oignons
50min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min