Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de persil frais, équeuté
- 650 g de chair à saucisse nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- 8 feuilles de chou vert
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de navet, coupé en cubes (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1284.4 kJ / 309 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20min
Petit salé aux lentilles
45min
Endives au jambon
1h 15min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Gratin de blettes
1h
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Farci charentais
2h
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h