Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de persil frais, équeuté
- 650 g de chair à saucisse nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- 8 feuilles de chou vert
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de navet, coupé en cubes (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1284.4 kJ / 309 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 godz. 40 min
Petit salé aux lentilles
45min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Feuilles de chou farcies
1h 10 min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Tomates farcies à l'ancienne
1h 25min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1 godz. 30 min
Garbure du Béarn
1h 10 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1u.
Osso-buco
1 Std. 20 Min