Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de persil frais, équeuté
- 650 g de chair à saucisse nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- 8 feuilles de chou vert
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de navet, coupé en cubes (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1284.4 kJ / 309 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Gratin de blettes
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Tourte aux blettes
13 Std.
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Parmentier au céleri et au haddock
1 Std. 15 Min
Chou farci à la sauce tomate
1 godz. 45 min
Salsifis à la provençale
1h
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min