Zařízení & příslušenství
Baba Ganoush
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
aubergines (approx. 3-4)600 g
-
garlic clove1
-
lemon juice50 g
-
tahini30 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
chilli powder (volitelně)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling, plus extra for brushing½ Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
198 mg
Protein
2 g
Kalorie
314 kJ /
76 kcal
Tuk
6 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Tzatziki
20min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Hummus
5min.
Shakshuka
50min.
Baba Ganoush
1hod.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.