Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
TM6

Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce

4.9 (15 hodnocení)

Suroviny

Asparagus and Potatoes

  • 600 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch caster sugar
  • 5 g unsalted butter (volitelně)
  • 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
  • 1000 - 1500 g white asparagus
    nebo green asparagus

Hollandaise Sauce

  • 20 - 40 g water
  • 10 - 20 g lemon juice
  • 175 - 350 g unsalted butter
  • 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2919 kJ / 698 kcal
Protein
11.3 g
Sacharidy
29.5 g
Tuk
58.5 g
Vláknina
6.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty