
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Asparagus and Potatoes
- 600 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 5 g unsalted butter (volitelně)
- 700 - 750 g waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)
-
1000 - 1500
g white asparagus
nebo green asparagus
Hollandaise Sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 698 kcal / 2919 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 58.5 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5hod.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6hod. 15min
Beurre Blanc
20min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1hod. 10min
Hollandaise sauce
15min
Sweet Pastry Tartlets
1hod. 45min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min