
Zařízení & příslušenství
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Příprava 20min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (volitelně)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
white asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
698 kcal /
2919 kJ
Protein
11.3 g
Tuk
58.5 g
Sacharidy
29.5 g
Vláknina
6.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko