Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de caldo de pollo
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de pechuga de pavo sin piel (abierta en un filete)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de canela molida
- 100 g de vino dulce
- 200 g de pechuga de pollo sin piel en trozos
- 100 g de carne picada de cerdo
- 30 g de piñones
- 120 g de fiambre de pavo en lonchas gruesas cortadas en tiras
- 100 g de tocino fresco en lonchas finas
- 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 22.85 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Bacalao mozárabe
50 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Pato relleno a la navarra
3hod. 15min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Guacamole de yogur
5 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1 Std. 30 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 Min