![Galantina de pavo rellena Galantina de pavo rellena](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9188483-4217-42A1-AD63-6B8B1215C281/Derivates/5754B473-3068-4A4A-AF84-8E06554AA450.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de caldo de pollo
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de pechuga de pavo sin piel (abierta en un filete)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de canela molida
- 100 g de vino dulce
- 200 g de pechuga de pollo sin piel en trozos
- 100 g de carne picada de cerdo
- 30 g de piñones
- 120 g de fiambre de pavo en lonchas gruesas cortadas en tiras
- 100 g de tocino fresco en lonchas finas
- 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 22.85 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantequilla Suzette
5 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Tarrina de fresón y pera
24 Std.
Serpiente de frutos secos y franchipán
50 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Pato relleno a la navarra
3 Std. 15 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3 Std. 25 Min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Menú: Bullabesa
1 Std. 5 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min