Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 d'oignons, coupés en deux
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux
- 500 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux et quelques pluches pour la finition
- 1 c. à café de graines d'anis vert, et un peu pour la finition
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- persil frais, pour la finition (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 281.8 kJ / 67.5 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 266.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Soupe d'aubergine épicée
30min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté carotte-panais
35min
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté de fenouil
30min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55min
Velouté d'endive
35min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min